Ziua Internationala a Padurii. Crosul Padurii 2016

Mar 24, 16 • Other, RunningNo CommentsRead More »

crosul_padurii_221 Martie este ziua in care in toata lumea a fost marcata Ziua Internationala a Padurii. Bucurestenii au avut ocazia sa se alature milioanelor de oameni din lumea intreaga ce ajuta si se implica in conservarea si dezvoltarea de noi paduri, prin inscrierea la cel mai mare eveniment caritabil pentru mediu din Romania.   

Alearga si Impadureste romaneste si tu la Crosul Padurii 2016!

Crosul Padurii 2016 este un eveniment al carui obiectiv final este plantarea si ingrijirea a minim 20.000 de puieti. Intreaga suma stransa din taxele de participare se va transforma in puieti plantati de Padurea Copiilor pe terenuri agricole degradate din sudul tarii. Mai sunt 10 zile pana la incheierea inscrierilor online.

„Crosul Padurii este un eveniment marca Padurea Copiilor, demarat in anul 2009, asa ca iata-ne ajunsi acum la cea de a 8-a editie. Astazi este o zi foarte aproape de noi si cauza noastra, este Ziua Internationala a Padurilor. Asa ca vrem sa va invitam sa o sarbatoriti cu un gest minunat: inscriindu-va la Crosul Padurii, veti alege sa alergati si sa va distrati alaturi de prietenii vostri, si, totodata, sa ajutati impaduririle. Va asteptam cu multe surprize frumoase la start si… in tinuta traditionala!” spune Teodora Palarie, coordonator Padurea Copiilor.

Banner_730x90-static_3Inscrierile continua pana la data de 31 martie, ora 23:59.

Va astept sa “alergam romaneste” pe 17 Aprilie, in Parcul Tineretului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *