TTR UPHILL – Antrenament cu pante – Raport

Pana sa ajungem la 10 editii de Time Trial Running cu obisnuitul start individual, ne-am amintit de promisiune facuta alergatorilor (dupa experiementul TTR TERMINATOR) de realiza noi antrenamente cu pante. In plin sezon de competitii de alergare montane si numai este nevoie de antrenamente specifice. In plus, din dorinta de diversitate, dorim sa alternam TTR-ul obisnuit cu antrenamente speciale.

Aproape 50 de alergatoria u participat Luni,12 August, la TTR UPHILL. Am avut parte o alergare inedita: antrenament cu pante, noaptea. La lumina felinarelor din zona panta nu a mai pauat atat de infricosatoare. Startul a fost comun pentru toti participantii. Ma rog, aproape pentru toti. Noi primim si pe cei care ajung mai greu la Start. Pe langa alergatori entuziasti am avut si sustinatori, mai multi ca niciodata. A iesit un antrenament excelent si o intalnire minunata intre prieteni, dar si incepatori. Am apreciat indarjirea de pe fetele tuturor, dar si bucuria de o lua parte la astfel de alergare. Unii pareau ca se simt din ce in ce  mai bine, pe masura ce numarul de ture crestea.

A fost un traseu de 5,3Km parcurs de 10 ori, de unii chiar de 11 ori. Ruta a inclus si o panta (pe poteca de iarba si pamant) de cca 150m. De data aceasta am inlocuit clasamentul cu Lista de Participare, care a inclus bineinteles si timpii realizati. Nu am dorit sa punem accent pe competitia intre participanti, ci pe utilitatea antrenamentului si pe socializare. Multumim tuturor participantilor, in special celor care au parcurs multi km la o ora de seara pana la zona de antrenament.  Urmeaza TTR10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *