Trofeul Subcarpatilor – Plopeni – Orientare – 14 Aprilie 2013

Apr 15, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Intr-un week-end lipsit de competitii de alergare, unii maratonisti au ales sa participe la mari maratoane din Europa: Rotterdam, Vienna etc, multi alergatori au alergat in PAS CU PAUL, iar pasionatii de Trail Running au facut ture de recunoastere pentru concursurile urmatoare.  M-ar fi tentat toate cele de mai sus (la Rotterdam am renuntta foarte greu, la momentul cand a fost vorba de inscriere) insa nu am stat. Am ales sa particip la un concurs de orientare in alergare in judetul Prahova, la Plopeni: Trofeul Subcarpatilor – Editia a 23-a.

Nu am prins inca o pasiune pentru Orientare, dar atat timp cat mi-a placut prima experienta de acest gen am promis ca revin. Aveam de luat si o revansa fata de maine insumi. In luna martie nu m-am descurcat deloc la concursul de la Peris. Nu m-am pregatit in nici un fel intre timp, dar mi-am promis sa nu mai merg de capul meu. M-am inscris tot la proba Open Tehnic. Un traseu de cca 5Km, cu 12 posturi. Un traseu frumos, dar complicat, dupa cum m-a avertizat chiar organizatorul.

Inca de la Start am tinut aproape de mai multi participanti, incercand in acelasi timp sa urmaresc si sa inteleg indicatiile de pe harta. Majoritatea posturilor erau ascunse bine (unele chiar in niste gropi). Unele posturi le-am gasit doar cu ajutorul colegilor de alergare, insa au fost portiuni de harta pe care le-am descifrat singur si am fost tare mandru de asta. Spre final am profitat din plin de o mica portiune de asfalt. Ingredientele concursului au fost baltoacele si noroiul.

Un concurs frumos, atmosfera placuta si un atrenament foarte bun de tip trail running.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *