Trei intr-o zi

TuraVisez uneori sa am ocazia de a ma antrena de 2 ori pe  zi. Am reusit sa faca sta timp de 2-3 saptamani in Germania in 2014. Aveam asa o senzatie de sportiv de performanta, dar si un program bine stabilit si respectat. Disciplina, nu gluma!

Dar se pare ca se poate si mai mult de atat. Fara sa-mi propun, am reusit intr-o simpla zi de iarna (7 Decembrie) sa bifez o mica performanta: “trei alergari intr-o zi”. Doar unul din acestea il pot numi antrenament.

Mai intai, la orele diminetii am fat o “fuga” in Parcul Drumul Taberii pentru o ultima tura de realizare a traseului pentru TTR 110 (programat la ora 19:45 in aceesi zi). Au fost 2 Km alergati extrem de usor in blugi si cu geaca groasa.

Apoi, dupa-masa (pe la ora 14:30) am iesit la un long run pe vreme insorita, transformat ulterior intr-un Fartlek (13Km in total) pe Lacul Morii cu plecare de acasa (sat Dudu).

Iar pe seara am revenit in parc, fiind vremea TTR-ului, unde am parcurs 2 ture: una de incalzire si cealalta de suport pentru concurenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *