Toamna se numara culorile! Color Run revine in Bucuresti – 13 Septembrie 2014

Aug 21, 14 • RunningNo CommentsRead More »

_OP_8753Bucurestiul va trai o noua explozie de culoare si distractie. Pe 13 septembrie, covorul multicolor de pudra te va bucura si te va motiva sa alergi cei mai fericiti 5 kilometri de pe Pamant!

The Color Run se intoarce la Bucuresti, pentru cea de-a doua furtuna de culoare. Pe 13 septembrie, pe Soseaua Kiseleff, te asteapta o experienta memorabila. Pe locuri, fii gata, plin de culoare! Alearga in cursa necompetitiva de 5 kilometri in care toti vin in alb si pleaca intr-un curcubeu.

Verde, galben, portocaliu, roz si violet. Intr-o lume a incertitudinii, avem cel putin un adevar definitiv: oamenii au capatat o dorinta inexplicabila de a se distra intr-un nor colorat. The Color Run spune stop melancoliei toamnei. <<A venit, a venit toamna / Acopera-mi inima cu ceva / Cu umbra unui copac sau mai bine / Sau mai bine cu umbra ta… >>, sunt versurile melodiei ”Emotie de toamna”, cantata de Nicu Alifantis. Noi, cei de pe curcubeul The Color Run, suntem de acord: <<Cu umbra ta… de culoare!>>.

Esti invitat intr-o calatorie colorata in spatiu si timp. Pe Soseaua Kiseleff, locul celebrelor ”batai cu flori” din urma cu o suta de ani, covorul multicolor de pudra te va integra distractiei nebune. Bucuria colorata va continua si dupa trecerea liniei de sosire: muzica, dans si, din nou, culoare. Concertul trupei ROA (Rise of Artificial) va fi ca o bomba cu efect intarziat: piesa ”Ne Place”, cel mai difuzat cantec din fm-ul romanesc, va declansa razboiul fericit al culorilor.

Capitala a mai trait o aventura colorata pe 26 aprilie, in Parcul Tineretului. Cei 4.000 de participanti s-au colorat din cap pana-n picioare si au imbinat perfect miscarea cu voia buna. Stafeta The Color Run a fost preluata de clujeni, care, pe 13 iulie, au starnit furtuna de praf colorat in Piata Unirii. Peste 1.500 de clujeni, de la mic la mare, au prins curcubeul fericirii. A treia cursa colorata s-a adaptat verii. The Color Run a plecat cu pudra colorata in bagaje spre mare. Pe 26 iulie, The Color Run a adus valuri de zambete colorate in statiunea Mamaia. De bronzul colorat au fost atrasi peste 1.000 de alergatori, printre care si un grup de o suta de militari americani instruiti si pregatiti de distractie.

Travis Snyder, un american din Arizona, a inventat cursa colorata si, de atunci, peste un milion de alergatori au luat startul in toata lumea. Din 2014, The Color Run a ajuns si in Romania! ,,The happiest 5K on the planet” este alegerea perfecta deoarece promoveaza trei valori catre care tindem cu totii: sanatatea, bucuria si originalitatea.

The Color Run Romania sustine cauzele sociale, printre care si proiectul Grow – program dezvoltat de Scoala de Valori.

Inscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run Romania, iar pagina de Facebook oferă fotografii, imagini video şi informatii despre eveniment.

 

Coloreaza-ti toamna pe Kiseleff la The Color Run!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *