Time Trial Running No. 7 sau TTR MATINAL – 28 mai 2013

Time Trial Running nu inseamna doar testarea conditiei fizice si a vitezei de alergare, ci si rezistenta la diferite conditii meteo (zapada, ger, ploaie etc) sau la aglomeratie (TTR6). Ultima “casna” la care au fost supusi TTR-istii a fost trezitul cu noaptea in cap. Pentru unii a fost chiar ceva normal. Dar toti s-au bucurat de o alergare placuta pe racoare la 6.30AM.

Asadar am avut TTR MATINAL – Marti (28 Mai 2013) cu 20 de alergatori care si-au inceput ziua cum nu se putea mai eficient. S-a profitat totodata de  linistea din parc. Ca de obicei am avut Start Individual la 15 secunde.

La TTR s-a alergat tare, chiar mai tare decat de obicei. S-a coborat pentru prima data sub 20 min. Cu timpul de 19:55, Daniel Florea a stabilit un nou record al traseului TTR (5,7Km – 2 ture de lac). Tot la TTR7 am oferit la Tombola, prin amabilitatea Pegas Triatlon Club, 1 participare gratuita la Cozia Mountain Run – 6 Iulie 2013.

Time Trial Running continua! Suntem deschisi la propuneri si idei noi. Intre timp nici noi nu stam degeaba. Urmariti periodic pagina de Facebook a TTR pentru informatii utile, recomandari (concursuri) si noutati!

Galerie Foto!

Succes TTR-istilor la competitiile din week-end-ul 8-9 Iunie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *