Time Trial Running No. 10 – Editie Speciala

Fara exactitatea unui ceas elevetian sau punctualitatea unui britanic, dar cu mult suflet si multa pasiune, antrenamentele Time Trial Running au adunat 10 editii (inclusiv 3 editii speciale).

Time Trial Running nu ai este doar o joaca intre prieteni, cu start individual, unde numaram secundele dintre plecarile participantilor. A inceput si a ramas un antrenament de viteza (unde mai facem si exceptii), un antrenament in orice conditii de vreme, o intalnire intre “veteranii” alergarilor de grup si incepatori, o sursa de informare, dar si de promovare a competitiilor de alergare.

Editia a X-a a fost programata Joi, 22 August, ora 19.30 (pentru a profita de lumina).  Pentru TTR10 am mutat zona de Start de la Cafenea Actorilor la rondul de trandafiri. Numarul de participanti a fost  de-a dreptul coplesitor: 90 de alergatori, cu sustinatorii ajungandu-se la 100 de participanti. O treime dintre alergatori au fost pentru prima data. Ii apreciem pentru curaj! Participantul cel mai de seama a fost micutul Bruno (deja a 2-a oara la TTR), alaturi Gina si Cosmin Rogoveanu. Cel mai bun tip la baieti: Liviu Dan-Zburatura – 20:08. Cel mai bun timp la fete: Florina Papuc: 26:10. Multumim tuturor participantilor si sustinatorilor.

La TTR10 s-a reunit si o parte din grupul “Scoala de Valori” care asteapta cu entuziasm TRANSMARATON 2013. Time Trial Running este Partener al Transmaraton-ului si sutine proiectul “Gandeste pentru tine!” (Scoala de Valori). TTR10 a reprezentat astfel un binevenit antrenament pentru dificila cursa de pe Transfagarasan. Succes!

 

Ca pentru o editie aniversara am incercat sa aducem cateva surprize. Am avut onoarea sa-l avem prezent la TTR10 pe triatlonistul Ciprian Balanescu. El a fost si un puternic sustinator pentru alergatori. Ciprian a inmanat o cupa speciala Danielei Militaru, cea care a participant la toate cele 10 editii de Time Trial Running. Altii TTR-isti cu multe participari (Alex Paraschiv si Lilian Rambu – 8, Alex “Melcul Vijelios” Tatu si Cosmin Podariu – 6) au primit primele tricouri oficiale Time Trial Running. Acestea au fost oferite de Legea Cluj-Napoca. Ne-am gandit si la cei care au participat pentru prima data. Au fost oferite 2 tricouri prin Tombola (Andreea Puiu si Aurel Bajenaru).

Nu am avut tort, dar am avut (la final) batoane oferite de Isostar. O aniversare nu poate fi lipsita de fotografi: alaturi de  Cristian Pandia (deja obisnuit cu Time Trial Running), au suprins momente frumoase  Flavy Teo si Laurentiu Fratila.

Asa cum a “crescut” proiectul TIME TRIAL RUNNING, tot asa dorim sa creasca si pasiunea voastra pentru alergarea si pentru o viata sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *