TIME TRIAL RUNNING – Editia I – 19 Ianuarie 2013

Jan 23, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Time Trial Running - Editia I - 19 Ianuarie 2013

Sambata, 19 Ianuarie 2013, in Parcul Tineretului 26 de alergatori au incercat si au realizat o alergare inedita, un antrenament-competitiv, un TIME TRIAL RUNNING.

Alergarea de grup s-a transformat intr-un antrenament altfel, noutatea fiind Startul individual pentru fiecare participant, la un interval de 15 secunde. Traseul a masurat 5,7Km (2 ture de lac). Time Trial-ul a fost precedat de o incalzire de cca 1km (alergare usoara), condusa de Conu’ Mila.

Plecarea s-a facut in ordinea inscrierii in Tabel. Pentru acest “episod pilot” nu am avut criterii in stabilirea ordinii de Start. Dar la final am tras cateva concluzii. Desi NU a fost vorba de o competitie oficiala, alergatorii au primit Numere de Start, dar si Bonuri de Ordine la final. S-a facut si cronometrare, astfel incat, la cateva ore dupa alergare a fost disponibil si un Clasament. Mai mult, fiecare participant  (inclusiv fotografii si organizatorii) si-a putut descarca online “Diploma” de participare.

Atmosfera a fost una apropiata de cea a unui eveniment oficial. S-a alergat cu adevarat in stil de Time Trial adica foarte bine (ca sa nu spunem “tare”). Ineditul acestui antrenament i-a ajutat pe alergatori sa scoata timpi foarte buni. Cel mai bun timp de Sambata i-a apartinut lui Emanuel Trandafir (22:01) si va fi “tintit” cu siguranta la urmatorul TIME TRIAL. Multi dintre ei ne-au marturit ca au alergat la un ritm mult mai bun decat la un atrenament obisnuit. Si pentru ca le-a placut asa tare, promitem sa continuam si cu alte editii de TIME TRIAL. Deja avem idei noi si le vom pune in aplicare impreuna cu voi.

TIME TRIAL RUNNING a beneficiat si de prezenta a 2 fotografi: Bogdan Popa si Claudiu Persoiu. Le multumim!

Time Trial Running a fost un noua actiune sustinuta de grupul de alergare RUN4FUN, dintr-0 serie de alergari speciale si rapide. Seria a fost inceputa cu Crosul Mos Alergacila si continuata cu Alergarea ilegala si ilegala.

Cei 3 alergatori care s-au sacrificat cu placere, pentru buna desfasurare a acestei alergari, au fost: Cristian Ripeanu, Adrian Mila si Florin Simion.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *