Time Trial Running – Editia a XXIV-a – TTR MATINAL – Raport

Asa cum am mai precizat pe alocuri, Time Trial Running nu testeaza doar viteza, ci si capacitatea de adaptare la orice fel de conditii de alergare. Nu alergarea e problema pe vreme rea, ci efortul de a ajunge pana la zona de alergare.

Antrenamentele TTR au ajuns la Editia cu Nr. 24, dintre care 8 etape in 2014. Pe 16 Aprilie s-a desfasurat, sub coordonarea lui George Enescu, un nou TTR MATINAL (cu Start la ora 7.00), pe traseul clasic de 5,7Km (2 ture de lac). 16 curajosi s-au trezit dimineata devreme si au alergat pe o vreme dura (ploaie, vant si frig). Din punctul de vedere al vremii, a fost oarecum o simulare o condittilor posibile din timpul curselor oficiale (de sosea, dar mai ales montane). Echipa Time Trial Running ii felicita pe cei 16!

Nu doar oara matinala si vremea rea au facut din TTR 24 o editie speciala. Participantii au avut parte de cronometrare cu cip-uri, dar fara taxa. Partenerii de la AdventureMania au supus sistemul de cronometrare la ceea ce le place TTR-istilor atat de mult: Start-ul individual. Pentru cei 16 participanti AdventureMania a oferit reducere 40% la inscriere pentru cele 4 evenimente organizate de ei, primul fiind Cernica Spring Trail Running.

Si prietenii de la FOREST RUN au oferit o participare gratuita, prin tragere la sorti, la ultima etapa de GRAND PRIX – Padurea Baneasa – 27 Aprilie 2014.

TTR24 a reprezennat un bun antrenament pentru Cernica Spring Trail Running si Forest RUN.

Succes la competitii si va asteptam la urmatoarele editii de TTR!

(Raportul a fost redactat din infornatiile primite de la persoanele implicate in realizarea acestei editii de TTR)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *