TIME TRIAL RUNNING – Editia a XXII-a – TTR cu SCARI – Raport

 

Cand spui TTR nu te mai gandesti doar la un singur lucru: TTR e o comunitate, TTR e un antrenament organizat, TTR inseamna viteza, TTR inseamna alergare pe orice vreme, TTR inseamna “greu, dar frumos”, TTR e o baza de promovare a competitiilor de alergare, TTR e o sursa de informare. Lista o puteti continua chiar voi! 

 

Time Trial Running  a ajuns deja la 5 antrenamente in 2014. Ultimul dintre ele  a fost o editie speciala: TTR cu SCARI. Un traseu nou cu multe scari de urcat si coborat, propus de Adrian Mila, in Parcul Tineretului. S-a dorit a fi si o alternativa la traseul clasic, care testeaza viteza alergatorilor, dar si un antrenament pentru competitiile cu diferenta de nivel. TTR cu SCARI a inclus o tura de incalzire si recunostere a traseului si 2 ture competitive.  O tura a  masurat cca 4,2Km. Participantii au ales sa alerge fie doar tura de recunoastere, fie 1 tura sau chiar 2 ture competitive.

Dupa multe antrenamente friguroase, editia cu nr. 22 a avut parte de o vreme frumoasa de primavara, prima zi insorita dupa o saptamana de ploaie. Astfel ca TTR-istii au avut numerosi “spectatori”. TTR cu SCARI a strans 71 de  participanti (fiind una dintre editiile cu cei mai multi alergatori pe lista). Start-ul a fost dat la comun. Tura de recunoastere s-a parcurs in grup. Start-ul efectiv s-a dat dupa tura de incalzire, din fata Cafenelei Actorilor.

Cel mai bun timp (33’04”) pe traseul cu scari a fost realizat de Madalin Manolache (atlet de performanta). Traseul complet de cca 12Km (2 ture + 1) a fost incheiat de 50 de alergatori. Rezultatele si Diplomele sunt disponibile (pentru aceasta editie speciala) pe Results42Km. Multumim Gabriel Solomon!

A fost un test binevenit pentru toata lumea, pe unul dintre cele mei dificile trasee din parcurile bucurestene. Unii vor sa mai incerce, pentru altii s-a lasat cu febra musculara. Pana la sfarsitul anului vom mai introduce acest traseu, in programul Time Trial Running, cel putin o data. Pentru pasionatii de diferenta de nivel avem in plan si deja cunoscutul traseu de pante (TTR STOP JOC!).

La editia cu scari, alaturi de Time Trial Running a fost si ISOSTAR Romania prin izotonicul oferit participantilor si premii la Tombola (bidon, gel, baton, bautura energizanta). In plus TTR a beneficiat si de un pachet special de la ISOSTAR cu reducere de 35%. Un asemenea antrenament spectaculos nu putea fi ratat de fotografi. Multumim Adi si Catalina Niculae, cat si neobositului Cristi Radu!

Spor la antrenamente! Ne revedem pe traseul clasic (2 ture de lac) si nu uitati sa ne trimiteti povestile voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *