Time Trial Running – Editia a XI-a TTR STOP JOC!

Nevoia de antrenament pentru cursele montane este mare pentru alergatorii care nu locuiesc in zone muntoase sau de deal. Time Trial Running a raspuns din nou la “cererea publicului” si a introdus in “program” un nou antrenament cu pante si anume TTR STOP JOC! (marti – 3 Septembrie – ora 6.30 – Parcul Tineretului). Asadar un nou TTR dimineata devreme!

TTR11 a strans 28 de participanti (din care 6 fete), un numar record pentru alergarile matinale. S-a alergat pe un circuit de cca 530m. Startul a fost dat “in masa”. Numarul maxim de ture a fost 15. Dupa Finish-ul primului alergator toti ceilalti participanti si-au completat tura aflata in desfasurare si au finalizat antrenamentul. Timpul primului sosit a fost 32min.58sec. Asadar fiecare a alergat la fel de mult ca timp, dar in ritmul sau personal, fiind totodata in contact cu ceilalti participanti.

La antrenamentele cu panta nu punem accent pe clasament, insa am oferit la TRR 11 diplome online. Dupa terminarea TTR STOP JOC! am extras din lista de participare un castigator pentru 1 participare gratuita la Sugas Trail Running (12-13 Octombrie). TTR-istul norocos (aflat chiar la prima participare) a fost Vlad Iancu.

Urmatorul TTR se va tine in a 2-a parte a lunii Septembrie, cand vom reveni la traseul clasic (2 ture de lac).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *