Time Trial Running – Editia a VIII-a – 8 Iulie 2013 – Raport

Dupa o noua pauza lunga (mai mult sau mai putin programata) antrenamentul Time Time Running a revenit la forma lui clasica: 2 ture de la lac (5,7Km) si Start Individual. “Cererea publicului” a fost convingatoare si nu mai era cazul sa amanam TTR8.

De data aceasta TTR a fost deschizator de saptamana (Luni – 8 Iulie 2013). O editie cu multi alergatori dornici de viteza, retinuti in vorba, dar darnici in consumul de energie. 35 de TTR-sti au luat cu asalt turul de lac (de 2 ori). Nou-venitii au prins repede “regulile jocului” si alaturi de “veterani” au facut obisnuita tura de incalzire (cca 1Km), dupa care s-au asezat cuminti la inedita “coada” de Start, in ordinea inscrierii.

LA TTR8 a fost doborat din nou recordul de traseu (5,7Km): 19’37” – ¬†Cristian Lutic. In asteptarea editiei aniversare (a X-a), Daniela Militaru continua sa detina recordul de prezente (8 din 8 posibile). Cu sprijinul Partenerilor Time Trial Running, la finalul antrenamentului am oferit prin Tombola 1 participare gratuita la Brasov Triathlon si doze ISOSTAR. Felicitari norocosilor!

Apreciem si prezenta sustinatorilor si multumim fotografului Claudiu Persoiu! Asadar Time Trial Running e mai mult decat un antrenament. Este o actiune sociala si sportiva. Impreuna putem face lucruri frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *