Time Trial Running – Editia a VI-a – 9 Mai 2013

May 14, 13 • RunningNo CommentsRead More »

De la zilele friguroase, traseu cu zapada si un parc pustiu TIME TRIAL RUNNING a ajuns si la vremea calduroasa cand parcul e intesat de oameni la plimbare, alergatori, biciclisti, carucioare etc.

JOI – 9 Mai 2013, inainte de caderea serii alergatorii au fost chemati la TTR6. Au raspuns la apel 16 alergatori (6 fete), 1 fotograf si 3 “asistenti”. Pentru a evita eventualele neplaceri de ambele parti, Start-ul si Finish-ul a fost mutat cativa metri pe o alee de legatura, mult mai libera decat aleea de langa lac. Obisnuitul Start individual la interval de 15 secunde a fost filmat, iar participantii au fost cronometrati prin 3 surse. S-a incercat astfel testarea simultana a mai multor metode de cronometrare individuala si stabilire a clasamentului. E drept, munca ne-a fost usurata de numarul mic de participanti.

Unii dintre alerrgatori chiar au considerat TTR6 drept ultima antrenament inainte de Eco-Marathon (unde au obtinut rezultate foarte bune). Altii au venit tocmai pentru specificul Time Trial Running-ului: antrenament de viteza. Cel mai bun timp la TTR6 a fost obtinut de Bogdan Scheau (pentru prima data ┬ála TTR) – 22,14. Daniela Militaru continua sa fie singura participanta prezenta la toate editiile de ime Trial Running, reusind de data acesta sa coboara sub pragul psihologic de 30 min (29,50).

Time Trial Running No.6 a beneficiat de sprijinul ISOSTAR Romania, fiecare participant primind cate o doza ISOSTAR. Multumim si lui Cristian Pandia pentru poze.

Pentru TTR7 pregatim o noua supriza! Va asteptam!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *