Time Trial Running – Editia a V-a – 9 Aprilie 2013

Apr 14, 13 • Running2 CommentsRead More »

Time Trial Running a ajuns deja la V-a Editie. Marti, 9 Aprilie s-a alergat un nou “TTR la frontala”. Vremea buna de alergat, ora 20,00 (una rezonabila), recomandarea de a alerga “In pas cu Paul”, tombola ISOSTAR, toate acestea au facut ca la TTR No. 5 sa participe 54 de alergatori, un numar record.

Ca de obicei, startul s-a dat individual, la un interval de 15 secunde, traseul fiind cel clasic (5,7 KM – 2 ture de lac), dar cu cateva zone neluminate ceea ce a facut utila frontala (pentru cei care nu au uitat-o acasa).  Vremea buna de alergat a scos in parc si alti alergatori, nu doar fanii TTR, ceea a aglomerat si mai mult traseul. Cativa intre non-TTR-isti s-au aratat interesati de editiiile vitoare ale Time Trial Running. Ii asteptam!

Un fel de stiri pe scurt:  

Time Trial Running a dorit sa sustina campania Asociatiei Inima Copiilor “In Pas cu Paul”. La finalul TTR-ului de marti seara 54 de alergatori au acumulat 305Km. Felicitari! Pentru fiecare Km ING Bak va dona 2 Euro catre Inima Copiilor.

Cativa sustinatori infocati ai TTR si-au convins si prietenii sa alerge. Le multumim si lor!  

Isostar Romania a sprijinit TTR5 cu bautura izonotica si alte produse (pentru Tombola). Organizatorii si  participantii sunt recunoscatori.

S-a inregistrat si un timp  record al traseului de 5,7 KM: 20,02 min. – Emanuel Trandafir! Felicitari!

 

Ca de fiecare data am invatat si am retinut si la TTR5 ce putem corecta si imbuntati. Multumim alergatorilor pentru prezenta lor in numar mare, pentru rabdarea de  a luat start-ul in ordinea inscrierii, pentru disciplina si pentru entuziasmul lor. Apreciem si implicarea activa sau cu sugestii a unora dintre  participanti. In fond este un antrenament, initiat de alergatori pentru alergatori, “dotat” cu elemente care sa-i ajute sa-si imbunateasca rezultatele si sa le creasca motivatia pentru pregatire si participare la competitii.

Cum v-ati obisnuit deja Time Trial Running pastreaza ca supriza ziua si ora urmatorului antrenament! Pana atunci Bafta la antrenamente individuale, dar si la competitii: Maratonul International Cluj (21 Aprilie), Brasov Marathon (27 Apri lie)! s.a.

2 Responses to Time Trial Running – Editia a V-a – 9 Aprilie 2013

  1. daniel says:

    clasamentul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *