Time Trial Running de Craciun – Ultimul TTR pe anul 2013 – Raport

Daca va intrebati cum de are Mos Craciun conditia fizica sa fie atat de activ de Craciun, va pot confirma faptul ca mosul (dar si Craciunita) se antreneaza la TTR. Tocmai de aceea i-am dedicat o editie speciala chiar in inainte de a pleca la drum cu cadouri pentru alergatori si nealorgatori mari sau mici. Nici el nu s-a lasat mai prejos. A adus covrigi si bomboane, ceai cald, dar si numeroase cadouri la Tombola. Aa…sa nu uit de vinul fiert si “sezatoare” de dupa antrenament.

Un an intreg Time Trial Running a pus alergatorii pe jar pe orice tip de vreme si la ore imposibile (uneori), cu diferite motive si ocazii. Ne-am gandit ca TTR nu putea sari peste vremea Craciunului. Le-am oferit alergatorilor 16 antrenamente strasnice, din Ianuarie pana in Decembrie, insa am pastrat o alergare speciala si daruri pentru ultima editia a anului (TTR de Craciun) – Duminica, 22 Decembrie, ora 15.00.

Incepand cu aceasta a 17-a editie, TTR-istii au fost gazduiti de Cafeneaua Actorilor. Ne-a fost pusa la dispozitie o sala pentru schimbat, depozitat bagaje si Tombola. Start-ul si Finish-ul au avut loc in zona rondului de trandafiri. TTR de Craciun a numarat 64 de participanti (Mos Craciuni, Craciunite, reni, spiridusi, dar si minioni). Traseul a constat in 2 ture si a masurat cca 6,3Km. S-a alergat in jurul lacului + o bucla de 300m. Prin aceasta deviere de la traseul clasic am dorit sa includem si tura de la antrenamentele TTR UPHILL. Pentru prima data am avut nevoie de voluntari pe traseu. Multumim lui Ionut Purcea si prietenilor lui (care au rezistat boine gerului si au facut o treaba excelenta). Am beneficiat si de un numar record de fotografi (nu mai putin de 7, din numatoarea noastra). Multumim! Pozele lor pot fi regasite pe pagina Facebook.com/Timetrialrunning. A m renarcat si un numar apreciabil de alergatori prezenti si la prima editie de TTR (19 Ianuarie).

In ciuda temperaturii scazute TTR-stii au avut puterea, starea si motivatia sa zambesaca si sa se bucure de editia speciala de Craciun. Cu toate ca am dorit sa fie mai degraba o alergare prieteneasca, in spiritul Craciunului, am pastrat elementul definitoriu pentru TTR: Start-ul individual (celebrul sir indian), dar la un interval de timp redus (10 secunde). Cu acordul lui Mos Craciun s-au facut si cateva exceptii. Cu ceva efort am avut chiar si un clasament. Diplomele Speciale TIME TRIAL RUNNING de Craciun sunt opera lui Mihai Ghita. Multumim! Un fapt inedit a fost caracterul international al TTR-ului de Craciun prin participarea simpaticei Hiroko Ogawa (Japonia) si a noului nostru prieten alergator din Liban, Houssam Zeineddine.

Dupa alergarea propriu-zisa Mos Craciun a lasat  in grija noastra daruri pentru alergatori. Pentru acestea pentru Mos Craciun a fost ajutat de : Infopensiuni.ro, Forest Run, Cozia Mountain Run (Pegas Triatlon Club, Pensiunea Casa Ezio, Alergare-ro.ro, dar mai ales de prieteni alergatori. La propunerea lui Mos Craciun o mare parte dintre alergatori au ramas la un vin fiert si povesti de peste an, gazda fiind tot Cafenea Actorilor.. Astfel a venit si ideea unui AFTER RUN la fiecare editie. 

A fost cu adeverat o editie speciala: de la alergarea celor 2 ture pana la Tombola, de la participanti imbracati in costume de Mos Craciun si Craciunita pana la voluntari (inclusiv fotografi), de la frigul patrunzator pana la vinul fiert, de la alergatori cu experienta (peste 50 de ani), pana la tineri sub 18 ani. Urmeaza un an 2014 cu TTR-uri tot mai speciale, dar foarte utile (speram noi) pentru planurile noului sezon. Pentru inceputul de an va asteptam in mod deosebit la aniversarea de 1 an (19 Ianuarie) si la editia cu nr. 20 ( luna Februarie). La TTR alergam tare, dar mai ales ne simtim bine!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *