RUN EUROPE – o noua provocare de la ISOSTAR

Oct 5, 16 • RunningNo CommentsRead More »

Isostar - Run Europe - Alerg - 205x275+5ISOSTAR lanseaza Run Europe si te trimite in 2017 la unul din cele 8 maratoane de top din Europa !

Isostar, lider de nutritie sportiva in Europa, a lansat pe 3 octombrie 2016, simultan in 14 tari din Europa, platforma Run Europe – un proiect in premiera ce reuneste online maratonistii europeni si le ofera acestora ocazia de a alerga la maratoane de top din Europa!

Astfel, in perioada 3 octombrie – 30 noiembrie 2016, alergatorii amatori din cele 14 tari sunt invitati sa se inscrie in aplicatia Run Europe, pentru a intra intr-un concurs ce ii poate aduce in 2017 la linia de start la unul dintre cele mai importante maratoane din Europa, cu toate cheltuielile incluse!

Intre maratoanele selectionate pentru concurs se afla si Maratonul Bucuresti 2017! Cei mai norocoşi atleţi vor avea ocazia să viziteze o parte din oraşele ce gazuiesc cele mai importante competiţii de alergare din Europa: Paris, Amsterdam, Vilnius, Geneva, Hanovra, Bordeaux sau Toulouse.

Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa alerge minim 250 km in perioada concursului (2 luni) si sa se inregistreze folosind una din aplicatiile de alergare participante: Strava, Garmin, Polar, Runkeeper sau Runtastic.

Extragerea castigatorilor se va face in decembrie, iar premiile includ, pentru participantii din Romania:

  • 4 x Pachet Gold (2 barbati si 2 femei) fiecare constand in o participare gratuita, cazare 2 nopti, bilet avion dus-intors la unul din cele 8 maratoane importante din Europa selectionate pentru acest concurs;
  • 10 x Pachet Silver (5 barbati si 5 femei), fiecare constand in o participare gratuita la Maratonul Paris 2017 + kit de produse Isostar;

 

Isostar este partenerul oficial de nutritie al unora dintre cele mai importante maratoane din Europa. Astazi ne propunem sa fim partenerul oficial de nutritie al maratonistilor europeni, printr-un proiect unic pentru un brand de nutritie sportiva: provocarea maratonistilor din 14 tari europene de a intra intr-o competitie cu ei insisi dar si cu alti alergatori. Exista clasamente si premii dedicate pentru fiecare tara, insa in orice moment participantii din Romania pot vedea cum se situeaza in raport cu participantii din celelalte tari. Le dorim mult succes tuturor!” a declarat Adelina Pasat, Director Comercial Isostar Romania.

Video Run Europe:

https://www.youtube.com/watch?v=vjaE6VK0u5I

Maratoanele nu mai sunt demult niste mituri neaccesible si au devenit din ce in ce mai populare la nivel national si european. Pe langa cursa in sine, competitiile ofera bucuria calatoriilor, bucuria de a alerga alaturi de alti oameni si o atmosfera si experienta incredibila. Astfel, cei mai norocosi atleti vor avea ocazia sa viziteze o parte din orasele ce gazuiesc cele mai importante competitii de alergare din Europa: Paris, Amsterdam, Riga, Geneva, Hanovra, Bordeaux sau Toulouse.

Detalii pe www.runeurope-isostar.com/!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *