Rugby – Stadionul “Arcul de Triumf” – 08.12.2012

Dec 17, 12 • Other2 CommentsRead More »

Pentru cei care se mira cand vad oameni alergand iarna, pot spune ca as prefera sa alerg 2 ore decat sa stau tintuit locului in gerul iernii si in bataia vantului.

Sambata, 8 Decembrie 2012, am profitat de intrarea libera pe stadionul “Arcul de Triumf” la meciul de Rugby: Bucharest Wolves VS Agen (Franta) din cadrul Amlin Challenge Cup. Alaturi de Alex Paraschiv, dar si alte cateva sute de spectatori, am dardait zdravan aproape 2 ore. Dar a meritat. Am luat parte la 0¬†lectie de rugby, atat cat inteleg eu din acest sport. Un meci foarte disputat si spectaculos, castigat pe final (in prelungiri) de romani (25 la 22). “Lupii” (avand in componenta si 2 jucatori straini) au jucat mult mai bine decat am vazut vreodata ¬†jucand o echipa romaneasca. Cel putin “asa am vazut eu”.

Bafta “lupilor” in continuare!

Dupa aceasta experienta friguroasa, dar foarte frumoasa, am “fugit” de m-am incalzit la Petrecerea de final de an a RO CLUB MARATON.

2 Responses to Rugby – Stadionul “Arcul de Triumf” – 08.12.2012

  1. mariusica says:

    clar exista sporturi mai frumoase ca fotbalul :D. Mie mi s-a luat de liga lui mitica si de circoteca din fotbalul nostru

  2. Simon says:

    Acum 3 ani am luat decizia sa nu mai merg la meciuri de fotbal, datorita mizeriilor din Liga Iin special, si din lumea fotbalului in general. Ma gandeam daca voi rezista tentatiei. Alternativa a fost una extraordinara: vizionare Live de alte sporturi E drept, am mai “scapat” 2 meciuri ale echipei Steaua II. Apoi am trecut tare pe alergari si maratoane. Am vrut sa vad ARENA NATIONAL dar am tot amana. Ia Dumnezxeu m-a ferit de fotbal. Am fost la concertul RED HOT CHILLI PEPPERS. Sportul e atat de frumos (fara fotbal), iar viata mai linistita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *