Romniceanu Stairs Run – Etapa a III-a – 17 Aprilie 2013

Apr 19, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Un antrenament de grup este intotdeauna un castig pentru spiritul alergarii. Chiar daca ne aflam intr-un program de  pregatire pentru un maraton sau alt concurs putem include in programul nostru antrementele sau alergarile de grup, periodice sau ocazionale.

Un antrenament competitiv de alergare pe scari este excelent in primul rand pentru organism, dar poate tine locul si unui antrenament de forta. Cam as as descrie intentia de participare la ROMNICEANU STAIRS RUN. Miercuri, 17 Aprilie, s-a desfasurat etapa a III-a, in conditii diferite: vreme calda si multa agitatie in parc.

A fost cea mai frumoasa editie din cele 3 de pana acum. Participanti mai putini decat la Etapa I (se pare ca “e greu la deal”), dar inimosi si cu rezultate din ce in ce mai bune. Surpriza cea mai placuta a fost inscrierea ad-hoc a 2 copii care au terminat 1 tur (1,5Km). Bravo lor! S-a inregistrat si un nou record de traseu: 25:47 – Cristian Lutic (castigator al celor 3 editii). O “lupta” palpitanta s-a dat pentru prima pozitie intre Cristi si Emanuel Trandafir. Spectacolul a fost intretinut si de cativa copii foarte energici, poate prea energici, caini in lesa care blocau toata aleea, un grup de musterii veseli, dar totusi cu bun simt.

Desi parcul este destul de mic, antrenamentul organizat de Pegas Triatlon Club s-a incadrat bine in peisaj. Alergatorii si-au facut treaba, iar oamenii iesiti la plimbare (cu copil, catel si purcel) au putut asista la ceva actiune, gratis. Ne revedem pe 1 Mai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *