Romniceanu Stairs Run – Etapa a II-a – 3 Aprilie 2013

Apr 9, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Fiecare zi de antrenament sau de concurs e o zi de competitie cu tine insusti. Daca ai iesit din casa sau daca pana sa ajungi acasa te trezesti echipat de alergare apropae ai castigat competitia. Lovitura decisiva o dai atunci cand simti bucuria alergarii, reusind sa te detasezi de toate gandurile rele si ne toate grijile.

Ca sa fie siguri ca iesim din casa pe orice vreme baietii de la PEGAS TRIATHLON CLUB ne-au tentat cu un excelent traseu de scari. Si nu e doiar un antrenament ci un concurs pe etape cu clasament si cu puncte. Miercuri, 3 Aprilie, 10 baieti si 3 fete au profitat de ploaia marunta si au luat Start-ul la  Romniceanu Stairs Run.

Datorita sau din cauza ploii lucrurile s-au intamplat rapidul: Startul, ritmul alergarii si mai ales rispirea participantilor dupa Finish. Bucuria alergarii a fost diminuata de presiunea pusa de pericolul de alunecare. Si chiar am cazut o data, la un viraj brusc pe o bucat de vopsea aplicata pe alee. Fara a o incalzire serioasa efortul s-a resimtit din plimbul si ritmul a avut de suferit. Asadar un antrenament mai solicitant decat prevazusem, dar unul foarte bun per ansamblu. Nu ma voi ruga sa nu ploua, data viitoare, ci sa alerg in incaltarile potrivite. Dar cel mai mult m-as bucura sa pot lua part la toate editiile de Stairs Run.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *