Romniceanu Stairs Run – Editia a XX-a – Finala

Dec 24, 13 • RunningNo CommentsRead More »

In 2013 peisajul alergarilor din Romania a ajuns sa contina (aproape) de toate pentru toti. O pata de culoare in acest tablou a fost reprezentat de Romniceanu Stairs Run. O competitie neoficiala, dar bine gandita si totodata un antrenament complex (scari combinate cu alergare de plat). S-au tinut 20 de editii (din Martie pana in Decembrie). Ultima editie (cea cu nr. 20) am considerat-o o finala. Urma sa se stabileasca clasamentul final si mai ales premierea.

Am dorit sa sprijin initiativa prietenilor de la Pegas Triatlon Club, si in acelasi timp sa a, periodic si un antrenament cu scari. Mai dificil decat traseul (foarte frumos si provocator) a fost ajunsul la Start-ul antrenamentului. Am participant la prime 13 editii, consectiv. Eram pe cale sa-mi pierd motivatia, dar ma simteam bine in pozitia de lider al clasamentului general pe puncte. Incepand cu finalul lunii Septembrie am fost nevoit sa iau o pauza de 5 editii. Chiar si asa eram pe Podium (Locul II). Am revenit in competitie pe 27 Noiembrie, iar pe 11 decembrie nu puteam rata finalul sezonului de alergare peĀ scari.

La Start-ul editiei a XX-a s-a inregistrat, evident, un numar record de participanti. Intr-o companie selecta, am avut prins o seara buna si am intrat in TOP 5 (6 puncte). Dupa alergare a urmat Premierea (inclusiv Tombola si o surpriza – tortul). O atmosfera deosebita cu multi prieteni in jur, dar si cu o mare concentratie de campioni pe metru patrat. M-am bucurat in special de prezentele lui Ciprian Balanescu si Andrei Rosu, oameni ocupati in general sa faca lucruri extraordinare pentru sportul romanesc.

Felicitari PEGAS TRIATLON CLUB! Astept cu interes sezonul 2014 de la Romniceanu Stairs Run!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *