Romniceanu Stairs Run – Editia a X-a – 24 Iulie 2013

Aug 2, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Una dintre tintele mele ca maratonist este sa alerg 10 editii consecutive ale unui maraton. Pana atunci ma antrenez in acest sens la Romniceanu Stairs Run. Fiind un antrenament mai dificil, e nevoie de o motivatie anume pentru a alerga o data la 2 saptamani scarile de la Romniceanu. La ultimul RSR (24 Iulie) mi-am indeplinit dorinta de 10 editii consecutive. Acest lucru l-au remarcat si organizatorii:

“In primul rand il felicitam pe Florin Simion, singurul participant la toate cele 10 antrenamente Romniceanu Stairs Run.”

In plina vara aerul e greu de respirat in alergare chiar si la ora 20.00. Cu toate astea s-a alergat din nou destul de rapid. 28’10” – timpul castigatorului.

In ciuda distantei mici de la Marathon 7500 (doar 3 zile) organismul si-a revenit rapid. La RSR10 am lasat picioarele sa zburde, fara sa fortez: 28:14 – timpul scos. Tinteam realizarea unui PB pe traseu, dar am refuzat suferinta, chiar si pe ultima parte. ┬áPentru prima data am simtit ca am un ritm. Nu aveam treaba cu “concurenta”, ci cu cronometrul. N-a fost sa fie PB, pentru doar 3 secunde.

Pentru o editie viitoare se are in vedere si cronometrarea cu chip-uri. Oricum ar fi alergam cu indarjire, dar si cu placere la Romniceanu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *