Romniceanu Stairs Run – Editia a 9-a – Raport

Jul 13, 13 • OtherNo CommentsRead More »

Romniceanu Stairs Run se apropie de editia aniversara (10). Pana atunci ne bucuram din plin de fiecare editie. Cea de ¬†9-a (pe data de 10 Iulie) a adunat din nou un numar recod de oameni (28). Am remarcat 3-4 baieti noi destul de rapizi. Cel mai bun a fost de data aceasta Andrei Tale (28’12”) pentru prima data si el la RSR. Alaturi de el am reusit sa tin un ritm foarte bun. Am remarcat si timpul reusit da Geanina Ilie (36’45” – cu aproape 3 minute mai bun decat recordul de pana atunci). Felicitari!

Indiferent de numarul gradelor, vara fiind, se pare ca ora 8 este ora al carei aer il respir destul de greu. Dureaza putin (1 tura, sa zicem) pentru ca organismul sa adapteze efortul la care il supun umiditatii si presiunii din aer. Cu toate acesteanu am simtit o mare nevoie de apa pe timpul alergarii. Apele curgeau oricum pe noi si inainte si dupa cursa.

Romniceanu Stairs Run este un antrenament inedit prin care organizatorii (Pegas Triatlon Club) nu doar prin specificul lui (scari), ci si prin feed-back-ul oferit participantilor dupa fiecare editie:  concurenti noi, record de traseu (cand e cazul), PB-urile editiile respective, dar si:Clasament Total , timp total, cel mai bun timp al fiecaruia, top 5. Felicitari lor si haideti sa le sustinem munca prin participari repetate! Ne vedem in Parcul Romniceanu o data la 2 saptamani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *