Prieteni. Sustinere. Schimbari

Sep 1, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Lucrurile frumoase in viata si performatele sportive se obtin si cu sustinerea celor care cred in tine. Sunt oameni care te apreciaza si de sprijina cu gandul si sufletul. Simti energia venita de la ei. Dar ai de multe ori nevoie de “vocea” lor si de prezenta lor alaturi de tine. Atunci cand joaca ta devine aproape serioasa, atunci si sprijinul celor din jur devine mai solid. Atunci cand vezi ca “nu esti singur” ai puterea sa mergi mai departe, sa lupti, sa investesti timp si suflet, ai puterea sa schimbi lucrurile.

Cand alergi de placere nu ai nimic de demonstrat nimanui, ci doar tie insuti. Dar pentru ca oamenii sa te inteleaga si sa te sprijine nu e suficient sa faci jogging. E musai sa te antrenezi, sa arati ca poti intotdeauna mai mult, sa incerci a-ti depasi limitele, sa ai tinte clare. Cand apar obstacole poti cere sfaturi si chiar suport.

Lucrurile se schimba permanent si pentru mine. Din luna August 2012 sunt onorat sa primesc sustinerea unei organizatii de care sunt apropiat de multa vreme si anume Zitec. Vechi prieteni, cei de la Zitec, spun ca admira pasiunea si determinarea mea si au decis sa ma sustina. Cu sprijinul lor imi doresc sa fac multe lucruri frumoase in ce priveste alergarea si nu doar pentru mine.

Zitec este “responsabil” si pentru schimbarea de imagine a blog-ului meu. Imaginile (de profil) sunt opera lui Alex Axon. Cu ocazia acestei colaborari am pregatit pentru Blog-ul Zitec-ului si un fel de CV motivational (de alergator). Va invit sa-l cititi: http://blog.zitec.com/2012/keep-running-keep-dreaming/

Multumesc prieteni! Multumesc Zitec!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *