MIB 2014 – Voi alerga in semn de multumire…

Oct 4, 14 • Running1 CommentRead More »

Assentalauf_1Maratonul International Bucuresti este fara indoiala capul de afis in calendarul alergarilor din Romania. Nu poti rata un astfel de eveniment, daca nu exista atceva care te impiedica. Majoritatea alergatorilor incearca sa relizeze la Bucuresti o cursa mare si un timp bun. Multi dintre ei alearga pentru o cauza, pentru sustinerea unor organizatii sau chiar a unor oameni cu probleme. Se alearga si pentru imagine (sponsori), de ce sa nu recunoastem.

La MIB 2014 nu voi sustine pe cineva sau ceva anume. Voi alerga pentru viata! Voi alerga pentru inimi! Va fi o alergare in semn de multumire fata de Clinica HDZ-NRW, din Germania, fata de Dr. Eugen Sandica si echipa lui, fata de Andreea Saghin si fata de Asociatia Inima Copiilor si pentru toti cei care acum un an, pe vremea asta, imi incurajau familia.

Nu am participat la editia din 2013 a Maratonului International Bucuresti. Ne aflam in Germania, la clinica de malformatii cardiace din Bad Oeynhausen. Dar am fost atunci cu gandul la cursa din Bucuresti, acolo unde o buna parte dintre alergatori ne-au dedicat cursele lor si l-au sustinut pe Pavel, care urma sa vina pe lume. Am simtit toate gandurile bune si toate rugaciunile. Dumnezeu ne-a ajutat sa ne intoarcem cu bine acsa, impreuna cu Pavel. As vrea ca Duminica, 5 Octombrie, sa alerg in semn de multumire si pentru acesti alergatori.

Sa ne vedem cu bine la linia de finis!

One Response to MIB 2014 – Voi alerga in semn de multumire…

  1. Mihai Savu says:

    Florin, mult succes la concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *