Mazzo Grosso Marathon – Gratarul, tortul si alergatorii

Jan 2, 16 • RunningNo CommentsRead More »

MGM_TTRDintre toate invitatiile la evenimente cu si despre alergare, primite in 2015, a fost una pentru care am luat decizia nu mintea, nu cu inima, ci cu … stomacul. A fost vorba de Mazzo Grosso Marathon. Am profitat de ocazia si am facut un experiment: cum si cat pot alerga cu stomacul plin de carnati, mici si alte “preparate” la gratar.

Atunci cand vreun ospat se suprapune cu o zi de concurs ma linistesc imediat cand in amintesc ca in August 2014 am alergat un cros nocturn de 9,7 Km in 35min.36sec. (la ProSpoer Night Run) dupa ce in prima parte a zilei respective luasem parete la un gratar. Se pare ca-mi priesc micii. Daca-i servesc cu cateva ore inainte e de bine, dar ce se intampla cand mananci in timpul alergarii?

Revenim la Mazzo Grosso Marathon. Fiind si zi de Sarbatoare (8 Noiembrie – Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril) “masa” a fost una chiar foarte bogata…in calorii. Locatia aleasa de Conu Mila & Co a fost zona de gratare din Parcul Lumea Copiilor.

12227022_1182206315147294_7932952993383511715_nAm ajuns oarecum in mijlocul festinului, unii dintre “invitati” terminasera alergarea. Asa ca nu am stat pe ganduri si am inceput direct cu sunculita si carnaciori. Nu mi-a picat prea bine prima tura, dar nu m-am lasat, am continuat cu mici, cascaval si tort. Urmatorele ture au decurs mult mai bine, dar si mancarea se cam ispravise. Am alergat cca 5Km alaturi de prienul Liviu Bica.

Experimentul a fost asadar unul reusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *