Maratonul Transilvania (Sighisoara – Medias) – 15 Mai 2011

May 24, 11 • Running1 CommentRead More »

Mi-am dorit tare mult sa particip la acest maraton care strabate plaiurile ardelene. Am apreciat foarte mult o astfel de initiativa si m-am bucurat sa ma aflu la start.

Hai cu Startul

Ehe…dar pana sa ajung la start…s-au mai intamplat unele lucruri. Dupa Eco Marathon nu am facut decat o alergare de cca 12 Km. Si…in loc de alt antrenament, am petrecut 2 zile de TeamBuilding cu colegii de la Infoturism. M-am hidratat bine, dar nu cu ce ar fi trebuit pentru un maraton, am fost chiar si la teatru, iar odihna…nu s-a lipit de mine.

De data aceasta am avut un staff tehnic total schimbat (Oana, Mada, Pitica si Noni), perfect pregatit pentru a ma sustine. Dupa ce telefonul si niste documente mi-au zburat din masina, “ne-am intors” si am gasit zona de start, o parcare unde evident nu aveam voie sa parcam. M-am infofolit bine, ca doar afara erau 25 de grade, am stat de vorba cu Dl. Ilie Rosu si am facut poze cu echipa tehnica:

Si-am plecat la “drum” facand cateva viraje prin Sighisoara, incercand sa tin pasul cu Ilie Victor si alti 2 tovarasi de maraton. Imediat au aparut si peisajele faine, apoi si primele urcari in care, culmea, ma miscam foarte bine. Cu unii maratonisti m-am tot intrecut in depasiri reciproce, cu politistii (pe post de suporteri) m-am salutat respectuos, cu pustii de la punctele de control ma intelegeam din semne. Aa, nu v-am zis ca eram in plina viroza, si tuseam mai rau ca un magar. Am depasit chiar si o caruta, am primit apa de la sustinatorii altor maratonisti; la un punct de control am cerut lamaie, dar un brunetel sfrijit, a inteles altceva (va inchipuiti voi ce); tiganusii din Brateiu mi-au strigat “misca bah din c*r) si, cel mai mult, am incercat sa nu adorm in timpul cursei.

Ehe…grea cursa fratilor, dar iata ca intru in Medias, il depasesc pe Constantinescu, si…indemnat de un baiat pe bicicleta, incerc o noua depasire inainte de Finish; n-am mai reusit-o, dar prin sprintul final, am castigat ceva timp. Si-asa am terminat pe locul 15, cu timpul de 3h44min. Am luat medalia si o bere si mi-am asteptat echipa tehnica. Si cum credeti ca si-au facut aparitia…? Tocmai prin poarta de Finish, in aplauzele unor cetateni, surprinsi si ei de viteza cu care ajungeau fetele (Oana si Madalina). Dar, faptul ca au fost acolo, alaturi de mine (chiar si la 10 min. dupa ce am terminat cursa), a fost ceva de nepretuit.

Bucuria noastra i-a atras atentia si Dlui Menning, care ne trimitea sa facem poze cu bannerul sponsorului.

 

 

 

L-am asteptat si pe Dl. Ilies Rosu sa soseasca, am facut analiza cursei si am plecat spre Bucuresti, dupa multe, dar obisnuite “intoarceri” prin Medias.

Terminasem al 2-lea maraton in 8 zile si urma al 3-lea, dupa alte 7 zile.

 

Multumiri staff-ului!

One Response to Maratonul Transilvania (Sighisoara – Medias) – 15 Mai 2011

  1. roxana says:

    ce ne-am mai distrat! pacat ca nu te-am prins pe traseu! daca alergi asa repede…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *