Maratonul International Cluj – Traditie si kituri demne de Mos Craciun

Dec 16, 15 • RunningNo CommentsRead More »

MICN 2015_JambierePentru majoritatea maratonistilor si semimaratonistilor din Romania cursa primaverii este Maratonul International Cluj Napoca. In 2016 va avea loc a 6-a editie. MIACN a devenit deja o traditie pentru alergatorii obisnuiti sa colinde tara, Europa si chiar lumea in cautarea de curse memorabile lamaraton.

Cand ma gandesc la maratonul de la Cluj-Napoca uit instant de lungul drum pana acolo si imi amintesc toate motivele pentru care imi doresc sa revin:

  • organizare excelenta
  • traseu rapid, intens si foarte interesant,
  • start, trecere si finis pe stadion (Cluj-Arena)
  • pasta party la tribuna oficiala
  • atmosfera calda si primitoare
  • (si nu in ultimul rand) o generozitate incredibila din partea organizatorilor (in ceea ce priveste kitul si nu numai).

In 2015 am ramas impresionat de continul bogat al kitului de participare. Am avut senzatia (asa cum incerc chiar eu la TTR) ca organizatorii incearca sa rasplateasca prin generozitate efortul alergatorilor, dar si contributia lor la dezvoltarea acestui mare eveniment.

Pentru anul viitor (2016), surpriza cea mare vine tot din kitul de concurs. La editia a VI-a a Maratonului International Cluj-Napoca maratonistii (posibil si semimaratonistii) vor primi, printre altele, si o pereche de jambiere de compresie CEP, personlizate. Se intampla sa port deja acest tip de produse de compresie in special pentru recuperare. Si functioneaza.

La Cluj-Napoca maratonistii se simt ca “acasa”, mai ales ca au parte de niste gazde foarte generoase!

Ne vedem la Cluj pe 10 Aprilie 2016!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *