Maratonul International Cluj – 10 Aprilie 2011

Apr 15, 11 • Running1 CommentRead More »

 

Un week-end prelungit, putina relaxare, multi km la volan, cateva aspecte profesionale de rezolvat, cateva locuri vizitate, revederea unor prieteni dragi…

La datorie

“With Honour” at Alba Iulia Fortress

Insa Maratonul in sine…o experienta foarte pe care n-o pot uita.

Prima cursa de Maraton pe Sosea. Locul 28 din 84 de Finisheri. Timpul, destul de bun zic eu: 3h25’21”. Ritmul: 4min.54sec / KM. Vreme schimbatoare pe timpul cursei, doar vantul nemilos se incapatana sa insoteasca alergatorii. Alergatori din 12 tari, unii dintre ei destul de “insoliti” (Vezi Nr. 268). Organizatori inimosi (Felicitari lui Horatiu Morar!). Voluntari simpatici.

Dupa 5 SemiMaratoane pe sosea, 3 Maratoane pe munte si alte multe curse de pana la 20Km, era timpul pentru un Maraton. Si, dupa saptamani bune de antrenamente, pe vreme rece (asa cum a fost si la Cluj), am putut face o cursa reusita, fara sa fortez. Mai mult, de data aceasta am acordat mai multa atentie echipamentului si alimentatiei,

Here I Come

The Arrow

Time For my 1st Marathon

Happy Running

Feeling good after 30 Km

Momente mai grele am avut pe la Km 23 si Km 34, dar am reusit sa-mi revin. Pe de alta parte, am cutezat sa ies din ritm si sa bat palma cu Edi (fotograful de serviciu) si Alex. Pe traseu m-am intalnit si cu Bogdan Popa (si el a facut cursa buna la SemiMaraton) si in cateva randuri am stat la povesti cu alti maratonisti.

Am fost depasit in tura 3 de primii trei clasati, iar la ultima tura, m-am intalnit deja cu vijeliosii alergatori de la Cursa de 6 Km. La final am stat de vorba si cu castigatorul, etiopianul Ashenafi Erkolo, un tip simpatic de altfel.

Foto cu Ashenafi Erkolo

Smile from the Winner

Dar poate cea mai mare mare bucurie a fost cursa de 6 Km terminata de Mariana, cu mare efort, dar si cu prima ei medalie de participare.

Maratonul International Cluj-Napoca a fost prima cursa de maraton pe sosea. Locul 28 din 84 de Finisheri. Timpul, execelent pentru mine: 3h25’21”. Ritmul: 4min.54sec / Km. Vreme schimbatoare pe timpul cursei, doar vantul nemilos se incapatana sa insoteasca alergatorii. Alergatori din douasprezece tari, prin acestia cea mai draga figura fiind cea a lui Mosion Gheorghe (Dumnezeu sa- ierte!), cel pe care avean sa-l cunosc personal abia peste cateva luni.(Vezi nr. 268). Organizatori inimosi (Felicitari lui Horatiu Morar!). Voluntari simpatici.

Epuizare la Final

Final Sprint

Prima Medalie

Mara’s 1st Medal

Mai multe poze aici.

Acela a fost doar inceputul unui an nebun: trei maratoane erau programate numai in luna urmatoare.

 

One Response to Maratonul International Cluj – 10 Aprilie 2011

  1. Bravo Florin. Sincere felicitari pt cursa si pentru atitudine.
    Imi permit doar sa iti atrag atentia ca ai gresit timpul tau… de fapt, daca ramine aceasta, poza alaturi de etiopian devine cea a primilor doi clasati 🙂

    ne vedem la Moieciu
    Marian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *