Legenda continua! FUGI cu DONATH – 23 MAI 2015

Feb 19, 15 • ConcursNo CommentsRead More »

DSC_0053La 2 ani dupa prima cursa oficiala de alergare cu obstacole (FUGI cu DONATH 2013) organizata de Asociatia RUNSILVANIA, fenomenul a luat amploare, existand mai multe curse de alergare cu obstacole. Acesta a fost unul dintre tintele baielilor inimos de la Runsilvania. Insa tocmai ei nu se opresc. Pregatesc provocari tot mai faine.

Dupa 2 editii spectaculoase legenda lui Donath va fi povestita din nou, la final de luna Mai, pe data de 23 mai exact. Vi se pregatesc noi obstacole si noi surprize. In 2014 vremea a pus si ea umarul la dificultatea traseului, caci doar nu vreti ca o cursa cu obstacole sa fie floare la ureche.

Poate ca ezitati sa faceti drumul pana la Cluj-Napoca pentru 15 sau 5 km de alergare cu obstacole. Insa cadrul natural, traseul, obstacolele gandite si create (cu truda) chiar de organizatori, activitatile extra, plus atmosfera de tabara vor face sa merite distanta parcursa pana la zona de concurs.

Inscrierile au demarat inca din luna Ianuarie! Toate informatiile necesare despre competitie FUGI cu DONATH le gasiti aici: fugicudonath.runsilvania.ro.

fugi_cu_donath_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *