Invitatie la Vertical Trail Race Busteni – 11 August 2013

Jul 17, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Sport La Orice Varsta va invita sa participati la una din cele mai frumoase curse Decathlon Trail Race Series 2013: Vertical Trail Race Busteni,  pe 11 august 2013!

Taxa de participare la concurs este de 50 RON.

Pentru a participa la Vertical Trail Race Busteni 2013 trebuie sa completezi formularul online de mai jos. Dupa completare numele tau va apare automat in tabelul cu participanti, tot ce mai ai de facut este sa platesti prin ordin de plata/virament in termen de 5 zile lucratoare taxa de participare la cursa in contul asociatiei Sport La Orice Varsta (CIF 30376261, str. Alexandru cel Bun nr.36A, Voluntari, Ilfov) RO39 WBAN 2511 0000 4850 0074 deschis la Agentia Grivita a Bancii Comerciale Intesa Sanpaolo Bank cu mentiunea taxa de participare Vertical Trail Race Busteni.

Neconfirmarea platii in termen de 5 zile de la inscrierea online duce la stergerea inregistrarii din tabelul cu participanti. Inscrierile online se opresc atunci cand se completeaza cele 100 de locuri, nu se fac inscrieri la fata locului.

Spor la antrenamente, aveti un Record National de stabilit!

***

Provocarea lansata de Sport La Orice Varsta este una foarte inspirata. Sunt convins ca multi prieteni alergatori se gandeau la o astfel de cursa (oficiala). Cum spuneam si in deschiderea articolului despre Cozia Mountain Run nu sunt un fan al Sky Running-ului, dar atata timp cat imi place Postavaru Night, cred ca si traseul de 5Km pe Jepii mici va fi  o “placere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *