Invitatie la TTR MATINAL – ora 06.30 – Marti – 28 Mai 2013

Dupa 3 editii de seara (chiar noapte) TIMR TRIAL RUNNING se muta dimineata devreme. Marti – 28 Mai 2013 – ora 06.30 alergam cu noaptea in cap, Β in Parcul Tineretului.

TTR 7 se desfasoara pe acelasi traseu de 5,7 (2 ture de lac). Intalnirea si inscrierea participantilor se face incepand cu ora 06.30 la 100m de Cafenea Actorilor pe una din aleile laterale. Nu va faceti griji, ne veti gasi usor! Tura de incalzire va fi inlocuita cu inviorarea de dimineata.

TTR MATINAL este o schimbare binevenita in ce priveste ora de desfasurare a antrenamentelor Time Trial Running si un mic experiment. A venit la propunerea voastra si se poate repeta tot la dorinta voastra.

Ca de obicei, startul va fi individual, in ordinea inscrierii pe lista la un interval de 15 secunde. Startul si Finish-ul se vor face pe aleea laterala. Dupa prima tura veti trece prin fata aleii laterale.

La TTR s-a alergat iarna, pe zapada, pe ger, pe ploaie, pe vant, pe intuneric, pe inserate. S-a alergat pe bune si s-a alergat tare. la TTR asteptam un record de traseu sau recorduri personale pe racoarea diminetii!

2 Responses to Invitatie la TTR MATINAL – ora 06.30 – Marti – 28 Mai 2013

  1. Robert H. says:

    Care e recordul la TTR, cele 2 ture de lac, 5,7 km Θ™i stabilit de cine?! πŸ˜€

    • Simon says:

      Recordul de traseu (cele 2 ture de lac) e de 19,37 minute. Ii apartine lui Cristi Lutic. Sub 20 de minute a coborat si Daniel Florea (19,55). Te tenteaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *