Invitatie la Time Trial Running No. 28 – TTR la DUEL – 25 Iunie 2014, ora 6:30AM

Jun 19, 14 • Running2 CommentsRead More »

Daca in timpul iernii antrenamentele TTR s-au putut desfasura mai ales in week-end (mai multe editii s-au tinut Duminica), in sezonul de vara (deja foarte plin cu concursuri) mijlocul saptamanii pare cel mai potrivit pentru TTR-uri.

Dupa un TTR cu SCARI, desfasurat intr-o miercuri seara, antrenamentul TIME TRIAL RUNNING revine la traseul “clasic” (2 ture de lac in Parcul Tineretului – 5,7Km) miercuri dimineata.

TTR 28 (un nou antrenament din seria TTR MATINAL) va avea loc pe 25 Iunie 2014, ora 6:30 (intalnirea). Start-ul (ora 6:45) si Finish-ul vor fi langa Cafeneaua Actorilor.

De ce l-am numit TTR la DUEL? Nu pentru ca TTR ar concura cu alt antrenament. Voi veti fi cei care va veti intrece nu doar cu propriile limite, dar si cu un alt TTR-ist. “DUEL-urile” lev stabiliti voi.De fapt, veti alerga tot pe cont propriu, dar veti concura si cu timpul “partenerului de duel”. Plecarile vor fi in ordine inscrierilor.

Asadar, start-ul se va da in pereche, insa cei 2 concurenti vor alerga in SENSURI OPUSE (in jurul lacului) si se vor intalni (spreram nu la taclale) pe traseu. Plecarile se vor face la interval de 10 secunde intre “perechi”. Suntem curiosi cate perechi vor termina cei 5,7Km in acelasi timp. Este si o masura prin care vom castiga timp la Start. Dupa antrenament mai avem si job-uri. Pentru cei alergici la concurenta, acceptam (cu greu, dar acceptam) si plecari individuale (cu argumente solide).

Vom incerca sa profitam de linistea si racoarea diminetii pentru un antrenament placut, dar si util. Va recompensam ca de obicei cu Clasament si Diplome online si  posibil, cu alte suprize. Pazim si eventuale bagaje, biciclete etc.

Timeline_TTR

Poftiti la DUEL, cu noaptea in cap!

 

2 Responses to Invitatie la Time Trial Running No. 28 – TTR la DUEL – 25 Iunie 2014, ora 6:30AM

 1. Mircea says:

  Salut Florin,
  Cum se fac inscrierile? La fata locului (6:30) sau online?
  Merci

  • Simon says:

   Salut! Inscrierile se fac la fata locului. Nu exista taxa de participare. Duelurile pot fi prestabilite (de catre voi) in masura in care va cunoasteti sau pot stabilite alaetoriu in momentul inscrierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *