Invitatie la TIME TRIAL RUNNING – Editia a V-a – 9 Aprilie 2013

Apr 6, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Pentru alergatori timpul trece prea incet in pre-sezon, in lipsa competitiilor, si se scurge prea repede intre concursuri. Pentru oricare dintre aceste perioade Time Trial Running pica numai bine, indiferent de zi si de ora (acestea fiind stabilite responsabil, zicem noi). Nici frigul sau zapada, nici ploaia sau vantul nu i-a speriat pe alergatorii TTR. Nu putem controla prea usor aceste conditii de vreme (numai bune pentru alergare), dar macar putem alege ziua si ora.

Marti, 9 Aprilie, ora 20.00, va invit la Editia a V-a a antrenamentului competitiv TIME TRIAL RUNNING, in parcul Tineretului.  Locul de intalnire: in apropiere de Cafeneaua Actorilor. Inscrierea este gratuita si se face la fata locului. Startul este individual la interval de 15 secunde, in ordinea inscrierii. Traseul masoara cca 5,7 Km (2 ture de lac). Se intocmeste Clasament si se ofera Diplome online.

Prin amabilitatea partenerului nostru, ISOSTAR, vom organiza la finalul antrenamentului o mica tombola. Detalii vor fi oferite pe pagina de Facebook a Time Trial Running. Tot Isosatar va oferi si bautura izotonica participantilor.

Time Trial Running va cheama la antrenament pentru Maratonul International Cluj, Brasov Marathon, primul concurs de alergare cu obstacole din Romania “Fugi cu Donath!“, Maratonul “Tabere cu Suflet”, concursul de alergare montana Bate Toaca, Runsilvania Wild Race, Ciucas Trail Running si pentru oricare alt concurs la are urmeaza sa participati.

Va asteptam marti seara pentru “TTR la Frontala” – partea a II-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *