Invitatie la SKY RUN – Editia a II-a – 25 Octombrie 2014

Oct 14, 14 • RunningNo CommentsRead More »

BannerDupa o prima editie SkyRun de succes, in care toti participantii au trecut linia de finish, sunteti invitati  anul acesta din nou, la cursade alergare pe scari, gazduit de Sky Tower – cea mai inalta cladire din Romania.

Pe 25 octombrie, Raiffeisen Property InternationalFundatia HOSPICE Casa SperanteiRaiffeisen Bank si smartatletic, alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii – vor da startul unei noi editii deosebite de Sky Run:

  • o cursa contratimp, de alergare, pe scari, in cea mai inalta cladire din Romania – Sky Tower34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursa in care fiecare dintre voi, cei care veti participa, veti contribui la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita; taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita; beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa;
  • un bun prilej de a ne intalni, de a ne strange mainile, de a va bucura de privelistea Bucurestiului vazut din cel mai inalt punct.

Si, nu in ultimul rand,

  • veti fi spectatorii si sustinatorii unei premiere nationale: prietenul nostru – Gabi Solomon – va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scari.

Inscrieri se pot fac pana pe data de 20 Octombrie (termen prelungit). Insa mai intai, asigurati-va ca aveti o stare buna de sanatate, ca respectati toate conditiile de fezabilitate, prezentate pe larg, in Regulament.

Inedit: Startul va fi dat (dupa modelul de la TTR – Time Trial Running) decalat; cate participanti vor pleca la fiecare 10 secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *