Invitatie la primul antrenament TIME TRIAL RUNNING pe 2014 – TTR DUS INTORS – 5 Ianuarie 2014

Jan 3, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Antrenamentele TIME TRIAL RUNNING continua cu o si mai mare energie in 2014! Ne apropiem de 1 an de la primul antrenament si de editia cu Nr. 20. Deh, ne plac aniversarile!

TTR nu sta pe ganduri si nici voi nu stati degeaba. Primul Time Trial Running pe anul 2014 va fi Duminica – 5 Ianuarie – ora 12.00.
TTR 18 se va desfasura pe traseul clasic si va contine 2 ture de lac (5,7Km).

Ineditul acestei editii consta in faptul ca al 2-lea tur se va alerga in sens invers primului. Si anume, dupa prima tura, participantii vor face o intoarcere in zona de (Start/Finish). Am botezat acest antrenement: TTR DUS INDORS.

Intalnirea va fi la ora 11.45 la Cafeneaua Actorilor (Tineretului). Vom avea la dispozitie un spatiu pentru schimbat si depozitare lucruri bagaje.

Startul se va da de la Cafeneaua Actorilor si va fi individual, la interval de 15 secunde intre participanti, in ordinea inscrierii pe lista. Inscrierea se face la fata locului si nu exista taxa de participare. Toti participantii care finalizeaza minim 1tura vor primi Diploma online si vor fi inclusi in Clasamentul final.

Reamintim ca Time Trial Trial este un antrenament competitiv desfasurat periodic (cel mai adesea 1 data la 2 saptamani), pe propria raspundere a alergatorilor, dar cu precizari si recomandari din partea organizatorilor.

In functie de doritori vom avea si un AFTER RACE chiar la Cafeneaua Actorilor.

 

Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *