Invitatie la MURES-OLT MARATHON – 24 August 2013 – Izvorul Muresului

May 17, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Numarul mare de competiti de alergare montana inseamna si diversitate. Trasee spectaculoase si peisaje incredibile. Unele  trasee sunt dure, iar altele alergabile in mare parte. Evident toate sunt frumoase.

Unul dintre cele mai solicitante maratoane montane din Romania este Mures-Olt Marathon cu Start si Finish in statiunea Izvorul Muresului (Complexul Sportiv). Este vorba de cel mai salbatic traseu de maraton montan: atat prin peisaje, cat mai ales prin suprafetele strabatute de concurenti. Nu dau detalii acum, dar va invit cu toata increderea si bucuria unui maratonist de plat, atras totusi de poteci si drumuiri de munte aproape neumblate.

Editia  a III-a a Mures-Olt Marathon se tine pe 24 August 2013. Sunt 2 probe: Maraton (42Km) si Cros (14Km). Este singura competitie care oferta participantiilor 2 variante de pachet de start (cu sau fara tricou). Va exista si o reducere pentru membrii RO CLUB MARATON. Un motiv suficient de a veni al Izvorul Muresului este gulasul oferit de organizatori.  Cazarea se poate face la Complexul Sportiv (30 RON/persoana), la cort sau la alte unitati de cazare unde pretul este negociat in favoarea participantilor.

Regulament, Traseu, Kit de Start, Inscrieri si aletele pe www.muresoltmarathon.ro

 Asadar, la o saptamana dupa Runsilvania Wild Race (Rachitele, Cluj) ne intalnim la un “wild marathon” in Muntii Giurgeu si Hasmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *