Invitatie la Maratonul Regal – Bucuresti – 10 Mai 2012

Apr 25, 12 • RunningNo CommentsRead More »

In deja obisnuitul circuit al maratoanelor speciale, in ciclul”Maratoane Istorice” si din seria “maratoane in cursul saptamanii” pe 10 Mai – Joi (Ziua Regalitatii) se va alerga Maratonul Regal (initiat si coordonat de Ilie Rosu, organizat de Asociatia Corpore Anima si cu sprijinul Casei Regale).

 Vor fi momente cu adevarat speciale si unice: Start si Finish de la Palatul Elisabeta, trecerea (in prima tura de Maraton) pe sub Arcul de Triumf, intalnirea cu membrii Casei Regale. Startul se da la ora 8AM si se alearga in cea mai mare in Parcul Herastrau.

Noutatea ar fi startul diferit intre Maraton si SemiMaraton. Asa cum ne-a obisnuit Ilie Rosu, se acorda o atentie deosebita celor care alearga distanta de Maraton. In fapt, orice alergator este incurajat sa indrazneasca a parcurge in alergare 42,197 KM. Dar exista si proba de Semi-Maraton.

Regulamentul este disponibil pe site-urile Corporeanima.ro si IlieRosu.ro.

Pentru cei care nu sunt doar alergatori de week-end, si pentru cei care alearga cu sufletul sau cei care vor sa aiba parte de momnte unice in viata (e posibil ca acest maraton sa aiba doar 1 singura editie in acaesta forma si formula) lansez invitatia la Maratonul Regal – 10 Mai 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *