Invitatie la MARATONUL INTERNATIONAL CLUJ-NAPOCA – 19 Aprilie 2015

Jan 21, 15 • RunningNo CommentsRead More »

StartRunners Club se pregătește să întâmpine în data de 19 aprilie 2015 pe stadionul de la Cluj Arena peste 3500 de alergători de pe tot globul. An de an, atleți amatori și profesioniști se reunesc la Cluj-Napoca să participe la cel mai mare concurs de alergare din Transilvania.

Cea de-a V-a a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca le propune alergătorilor amatori și profesioniști treiprobe tehnice, maraton, semimaraton, maraton ștafetă, două cros-uri, cel destinat adulților și crosul copiilor și un program variat. Programul include încalziri animate de instructori de fitness, muzică live și atmosferă întreținuta pe parcursul probelor de un MC dedicat, promoţii și momente de divertisment, festivitate de premiere, pasta party și multe surprize.

Applaus_ApplausEdiția aniversară le aduce concurenților de la probele tehnice un kit de concurs mai bogat decât cel de anul trecut. Până în prezent kit-ul de concurs conține tricoul de tehnic oficial, un sac de antrenament cu două compartimente separate, pentru haine și pantofi, o băutură isotonică Powerade, numărul de concurs, cip-ul de cronometrare, medalia și diploma de participare. Restul surprizelor din kit-ul de concurs vor fi dezvăluite treptat, dar cu siguranță vor fi în ton cu restul elementelor verzi și ”tonice” de până acum!

”Anul acesta sărbătorim a V-a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca dar și integrarea orașului nostru în circuitul capitalelor de tineret europene. Evenimentul este înscris în calendarul Youth@Cluj-Napoca 2015, cea mai complexă iniţiativă din acest deceniu adresată tinerilor, în România. Cluj-Napoca va fi oraşul de vizitat pe lista tuturor tinerilor din Europa iar noi vă invităm să ne bucurăm împreună pentru statulul recent dobândit – Cluj Capitala Europeană de Tineret în anul 2015.”

Banner_2015

 

 

 

Va recomand din suflet maratonul de la Cluj-Napoca. Nu degeaba zeci de alergatori vin tocmai de la Bucuresti. Atmosfera unica, ardeleneasca as spune, plus Start-ul si Finish-ul pe pista de atletism ma fac sa revin in 2015 cu mare bucurie la Maratonul International Cluj-Napoca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *