Invitatie la Maratonul International Cluj – 21 Aprilie 2013 – Editia a III-a

Dec 4, 12 • RunningNo CommentsRead More »

In urma cu aproape 2 ani, in ultimele zile din 2011, aflam cu mare surprindere despre un nou  maraton de sosea  in Romania: Maratonul International Cluj. M-am inscris pe loc, mi-am alertat mai toti prietenii din Cluj (“Pazea ca vin la Cluj si nu la plimbare. Vin sa alerg. / Noh, baiete, sezi bland! Ce faci tu la Cluj? / Alerg maratoooon. / Noh bine! Cum zici tu! Hai la Cluj amu’!) si intr-un final am inceput si antrenamentele. Pentru semi-maratoanele pe sosea si maratoanele montane am riscat si am alergat fara antrenament. Insa pentru primul meu maraton de sosea eram constient ca am nevoie de pregatire.

In 2011 si in 2012 am alergat 2 curse minunate la Cluj. Organizarea a fost excelenta. Un eveniment complex. Participare internationala. Multi participanti din cadrul RO CLUB MARATON. Iar Start-ul si Finish-ul (in 2012) pe pista de atletism a Cluj Arena au fost impresionate. Momente unice pentru orice alergator.

Maratonul International Cluj este una dintre cursele la care vreau sa prind minim 10 editii consecutive. E mult pana atunci, dar RUNNERS CLUB din Cluj-Napoca s-a miscat excelent si a facut deja din Maratonul International Cluj cel mai puternic concurs de alergare pe sosea, din Transilvania.

Editia a III-a se va desfasura pe 21 Aprilie 2013, cu 5 probe: maraton, semi-maraton, stafeta, cursa popualara, cursa copiilor. Organizatorii promit in continuare surprize, asteptand cca 200o de participanti la toate probele. Inscrierile au inceput pe 1 Decembrie, iar primul termen pentru inscrieri (taxa redusa – 20 Euro) este 31 Ianuarie 2013.

Eu unul m-am inscris deja si astept cu interes o noua editie de poveste a Maratonului International Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *