Invitatie la Maratonul International Cluj 2014 – 13 Aprilie

Jan 4, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Runners Club anunta cea de-a patra editie a Maratonului International Cluj. Pentru editia din 2014 inscrierile au inceput mai repede pentru a va ambitiona sa participati la una din probe si pentru a va impulsiona spre depasirea limitelor personale.

Astfel inscrierile au demarat la data de 1 noiembrie, cu o luna mai repede decat la editia precedenta. Probele la care inca va puteti inscrie au ramas aceleasi de anul trecut: maraton (42 km), semimaraton (21 km), maraton stafeta (4 x 10 km) si cursa populara (6 km); iar pe cei mici ii puteti inscrie la cursa pentru copii (2 km).

Vino sa alergi alaturi de mii de alergatori care impartasesc aceeasi pasiune, alergarea. Maratonul International Cluj va fi un bun prilej sa cunosti oameni care impartasesc aceeasi pasiune si vei ajunge sa cunoasti povestea unora dintre ei pe durata cursei.

Suprizele se vor tine lant pe parcursul evenimentului atat pentru alergatori cat si pentru insotitori si spectatori, incepand de la kitul de inregistrare pana la linia de Finish. Te asteptam sa iei parte la spectacolul de pe Cluj Arena dar si la cel de pe strazile Clujului. Dorim ca pentru cateva ore sa va lasati invaluiti de entuziasmul si voia buna a acestui eveniment sportiv.

Prindeti ocazia de picior, inscrieti-va si veniti sa alergati la unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din Transilvania.

Pentru mai multe detalii despre Maratonul International Cluj vizitati in continuare site-ul www.maraton-cluj.ro si pagina de Facebook.

Ne vedem la linia de Start !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *