Invitatie la MARATONUL INTERNATIONAL BRASOV – 14 Iunie 2015

May 3, 15 • RunningNo CommentsRead More »

Afis_MIBV_2015Odata cu cresterea apetitului alergatorilor romani pentru maraton, in ultimii 5 ani au fost organizate zeci de competitii noi pe diferite suprafete, in aproape toate zonele din tara. Ca maratonist impatimit simt ca sunt prea putine mari maratoane de sosea in marile orase din Romania. Speram si chiar imi doream cu tarie sa pot alerga intr-o zi un maraton de sosea la Brasov.

Iata ca in 2015 acest lucru chiar se va intampla. Pe 14 Iunie va avea loc Editia I a Maratonului International Brasov. Am aflat de aceasta initiativa cu mult inainte de anuntul oficial, iar bucuria este cu atat mai mare cu cat ceea ce initial a fost doar o idee, acum se va materializa.

PrintVoi alerga cu drag la Brasov (la fel cum am alergat si varianta montana: Brasov Marathon) si invit toti maratonistii in “inima Transivaniei” pentru un eveniment care se doreste a fi la cote inate inca de la prima editie. Vor fi numeroase probe: maraton, semimaraton, stafeta, cros 10Km, cros 5Km si cursele copiilor. Cursa de maraton va avea 4 ture (de 10,5Km). Start-ul si Finish-ul vor fi in Piata Sfatului.

Cred ca putem spera la o atmosfera faina, la care sa contribuie nu doar alergatorii, dar si spectatorii (si anume insotitorii participantilor, localnicii, chiar si turistii). Brasovul e un oras prea frumos pentru ca alergatorii sa nu aiba o experienta frumoasa, dar ar fi pacat sa alerge in fara o sustinere pe masura

Banner_MIBV_2015

Sper ca ati bifat deja in lista voastra de competitii Maratonul International Brasov 2015! Detalii si Inscrieri pe: www.brasovmarathon.com. Spor la antrenamente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *