Invitatie la MARATON MACIN – 3 Mai 2014

Apr 17, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Maratonistii si pasionatii de alergare montana au de unde alege intr-un calendar deja aglomerat al competitiilor de alergare din Romania. Cu toate acestea, noi evenimente sunt organizate an de an. Ele atrag fie prin specificul cursei, fie prin zona in care se desfasoara.

Muntii Macin reprezinta o zona aparte, de care ma simt foarte atras. Acest motiv e suficient pentru mine pentru a participa la prima editia a Maratonului Macin – 3 MAI 2014, organizata de Asociatia “ALEARGA ZAMBESTE TRAIESTE”.

 

Vino sa alergi printre megaliţii uitaţi ai civilizaţiei Pelasgice, prin cei mai bâtrăni munţi, care existau înainte de Carpaţi/Alpi, printre bujori şi broaşte ţestoase, prin locuri extrem de frumoase care au scăpat de turismul industrial … Muntii Macin.

Concursul are 2 probe:

  • maraton – 38 km, 1900m D+
  • semimaraton – 24 km, 1000m D+

Sunt asteptati in orasul Greci si micii viitori alergatori. Pentru ei organizam Cursa Copiilor pe distante intre 200 si 1 km.

Inscrierile se vor face direct pe site-ul maratonului – http://www.maratonmacin.ro/. Tot aici veti gasi informatiile necesare despre traseu, cazare, drumuri acces, etc.

Pentru informatii suplimentare si intrebari ne gasiti si pe facebook la adresa facebook.com/maraton.muntiimacin

 

 Ne vedem in Muntii Macin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *