Invitatie la MARATON ARAD – 14 Iunie 2014

May 27, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Harta maratoanelor de sosea din Romania incepe sa prinda contur. Alaturi de cele 2 maratoane internationale (Bucuresti si Cluj) sau de seria maratoanelor istorice marca Ilie Rosu, orase importante fac pasul catre organizarea de maraton. Un astfel de eveniment asteptat de mine, si nu numai este Maratonul Arad.

Salut curajul organzatorilor si autoritatilor din orasul Arad si va imdemn cu drag sa participati la Maratonul, Semimaratonul si Crosul Aradului – 14 Iunie 2014. Competitia se va desfasura oarecum atipic pentru un maraton de oras, intr-o zi de sambata. Traseul de maraton include 4 ture de 10,5Km.

Toate detaliile despre participarea la eveniment gasiti pe www.maratonarad.ro.

Aparte de organizarea propriu-zisa salut si demersul intitulat:

Inspiră un arădean/o arădeancă – opțiune disponibilă pentru alergătorii de la maraton!

Printre obiectivele fixate de către Clubul Sportiv Experiența Multisport este și acela de a crește numărul de alergători arădeni de maraton. Mai multe despre obiectivele organizației puteți vedea pe www.experientamultisport.ro 
Puteți să sprijiniți acest obiectiv prin implicarea într-o întâlnire cu unul din voluntarii evenimentului, interesat de alergare, căruia să îi ”destăinuiți” din experiența proprie cu privire la alergarea unui maraton. Întâlnirea va avea loc în seara de dinaintea evenimentului sau după cursă, în funcție de dorința și disponibilitatea dumneavoastră și a voluntarului/voluntarei în cauză. 


Noi vom culege opțiunile tuturor celor ce doresc să motiveze, să transmită mai departe acest obicei al alergării, pe de o parte și, de asemenea, vom face o grupă de persoane interesate să cunoască ”pe viu” poveștile bravilor maratoniști, urmând să facem echipele în luna iunie, înainte de eveniment.
Pentru a accesa această opțiune vă rugăm să bifați căsuța corespunzătoare din formular. Lasați-vă să deveniți o sursă de inspirație pentru alții, credem că lucrul acesta se poate întoarce și în creșterea motivației personale de a continua pe acest drum! 

Sustinand si participand un maraton precum cel de la Arad (sau cel de la Targu Mures) vom da idei bune si altor oameni cu initiativa din tara. Sunt multe orase in care as vrea sa ajung si sa alerg un maraton. Ne vedem la Arad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *