Invitatie la MARATON APUSENI – Editia a IV-a – 24 Mai 2014

Feb 3, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Dupa primele 3 editii (din care prima am ratat-o) Maraton Apuseni a devenit o competitie de referinta in calendarul curselor de alergare montana. Merita tot efortul pentru a ajunge la Baisoara! Mi-ar trebui motive foarte serioase sa nu particip la Maraton Apuseni 2014! Si voua la fel! Dar nu va fi cazul!

 

S-a dat startul inscrierilor la cea de-a IV-a editie, care se anunta mai bogata ca precedentele. Pentru editia cu numarul 4, din 24 mai 2014, organizatorii au pregatit cateva surprize. In primul rand, participantii la proba de maraton vor avea un un pachet de inscriere mai consistent, care contine in plus, fata de componentele celui de anul trecut, o pereche de jambiere de compresie.

Pachetul de intampinare le este garantat doar primilor 600 de concurenti inscrisi (250 la maraton si 350 la semimaraton). Pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si obiecte in valoare de 25 000 lei. De asemenea, programul din seara premierii va fi variat si atragator, ca la fiecare editie.

Traseul este, in linii mari, cel cu care unii dintre voi v-ati familiarizat de la editiile precedente. Startul si sosirea vor avea loc la Pensiunea Skiland din Baisoara, iar circuitul va strabate zona de sud-est a masivului Gilau – Muntele Mare. Traseul va avea 7 puncte de alimentare/hidratare, accesand drumuri publice, drumuri forestiere si poteci montane marcate sau nemarcate.

O noutate a acestei editii consta in adaugarea unei noi categorii de varsta, 50+, categoriile de concurs fiind: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, si open, masculin si feminin – maraton si semimaraton. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil in varsta de pana la 16 ani, impartite dupa varsta copilului:0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani.

Va puteti inscrie aici: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere.

Urmariti site-ul competitiei, cat si pagina de Facebook, pentru a fi la curent cu noutatile!

Spor la antrenamente!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *