Invitatie la FOREST RUN GRAND PRIX – Etapa a III-a – Iazvorani – 9 Februarie

Jan 29, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Forest Run Grand Prix va propune sa participati la a 3-a cursa a sezonului intr-o locatie de 5 stele. 5 stele? Pardon. 5 cercuri. Olimpice. Gazda evenimentului este Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, cu facilitati de care beneficiaza campionii Romaniei. Si alaturi de ei participantii la Forest Run – Izvorani din data de 9 februarie 2014.

Startul va avea loc de pe pista stadionului din incinta Complexului dupa care se intra in padurea Snagov.

Aici aveti ocazia sa testati valoarea de adevar a cartii Born to Run, padurea este plina de caprioare pe care puteti incerca sa le prindeti alergand.

Fazani, iepuri, caprioare, ghiocei sunt la tot pasul in padure. Mistretii au lasat doar urme, se pare ca misuna si un Yeti pe acolo.

Aveti 4,5 km de alergat in padure, traseul se parcurge de doua ori. Va fi disponibil un punct de hidratare pe traseu, finish-ul va fi pe aceeasi pista a stadionului olimpic. Traseu are in total o lungime de circa 10 km.

Festivitatea de premiere va avea loc in Sala Polivalenta, unde putem sa ascultam povesti vanatoresti, de alergare si sa savuram o portie de paste.

Programul competitiei:
09:00 – 10:00 – Efectuarea de plăți la fața locului
10:30 – 10:45 – Ședință tehnică
10:45 – 10:55 – Încălzirea participanților
11.00 – START
11:35 – Sosirea primilor concurenți
13:30 – Festivitatea de premiere

Inscrierile s-au deschis Marti, 28 Ianuarie, si se anunta un concurs cu casa inchisa. Nu amanati inscrierea, daca vreti sa aveti locul asigurat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *