Invitatie la CIUCAS TRAIL RUNNING 2012 – 15 Septembrie

Sep 2, 12 • RunningNo CommentsRead More »


“Ciucas Trail Running” a ajuns la a 3-a Editie. Pentru 2012 sunt multe noutati si se anunta cea mai numeroasa participare la un eveniment de alergare montana din Romania (cca 800 de concurenti). Acest fapt se datoreaza in primul rand inscrierii gratuite (pentru prima data in Romania, la un concurs de Trail Running) pentru primii 500 de participanti si taxe relativ mici pentru urmatorii. Locatia de Start / Finish ramane aceeasi – Statiunea cheia, iar data de desfasurare este 15 Septembrie.

Din 2012 organizatorii au introdus o noua proba, cea de UltraMaraton. Dau dovada de curaj, dar si de inspiratie propunand pasionatilor de alergare montana find Romania, primul UltraMaraton de 100KM – Individual si OffRoad. Limita de timp pentru Ultra este de 24H. Pentru majoritatea participantilor in proba de 100KM Ciucas Trail Running 2012 va fi prima incercare de acest gen, asadar entuziasmul este mare.

Alte noutati si momente deosebite: prima (45 RON) pentru voluntari, lansarea de felinare chinezesti (de catre toti sportivii care vor urca pe Podium), foc de tabara etc.

Stiu deja ca multi alergatori se pregatesc special pentru Ciucas si asteapta cu nerabdare Concursul din Muntii Ciucas. Dar pe cei nehotarari sau care inca nu au aflat de Ciucas Trail Running ii invit cu toata increderea la Cheia SemiMaraton, Maraton, UltraMaraton, Kids Race sau cursa pe Role.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *