Invitatie LA CERNICA SPRING TRAIL RUNNING – 26 Aprilie 2014

Apr 3, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Cand? editia 2014 ia startul in 26 aprilie. Unde? – Padurea Cernica, langa București – loc foarte potrivit pentru sport in aer liber: padurea este prinsa intre lacurile de pe raurile Colentina si Pasarea; ascunzând privirii celor care nu se abat de la sosea alte comori: mici lacuri, foste albii ale cursurilor de apă, pe malurile cărora cresc chiparosi de baltă – de un verde crud primavara si roșu superb toamna.

CSTR este o competitie de alergare care isi propune sa fie una dintre primele provocari de trail running ale primaverii. Dezmorteste-te dupa iarna (desi te “suspectam” ca nici iarna nu ai stat cu mainile in san); alearga in padure, nu pe asfalt; inspira aer adevarat, nu gaz de esapament!
Last but not least, Cernica Spring Trail Running – ca orice competitie Adenturemania – înseamnă vitalitate, încredere, prietenie!
Probe
42km Maraton
21km Semi-maraton
10km Cros
5km Family
500m Kids

Programul evenimentului:
Sambata, 26 aprilie
0800 – 0945 Sosire la start *
0945 – 1000 Ultimele anunturi
1000 Start concurs
1330 Debut pasta party
1400 Incepe festivitatea de premiere
* Atentie! – inscrierile se fac numai pana duminica 20 aprilie.

Accesul in zona:
Locul de start – precum si linia de finish se afla in comuna Cernica, – la 3 kilometri de soseaua de centura a municipiului Bucuresti. Track-ul GPS complet se regaseste mai jos. Din Bucuresti se poate ajunge si cu autobuzele RATB 410, 459 sau 461; iar cei mai sportivi dintre noi pot veni si pe bicicleta.

Distante aproximative de la diferite destinatii: Bucuresti (centru): 16 km; Pitesti: 146 km; Ploiesti: 78 km; Brasov: 195 km; Giurgiu: 79 km.
Pentru alte destinatii vedeti parcursul si distanta pana la locul de START cu www.distanta.ro.

Traseul de concurs:
Concursul se desfasoara pe drumuri forestiere si poteci din padurea aflata la Est de Manastirea Cernica. Terenul este de ses, fara diferente de nivel semnificative si se preteaza foarte bine pentru alergare si ciclism mai ales primavara si toamna (in timpul verii tantarii pot fi o problema). O parte din traseu urmareste lacul din mijlocul padurii – fosta albie de rau acum foarte pitoresc flancata de chiparosi de balta.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul in functie de conditiile meteo si/sau alte obstacole de orice natura.

Detalii si inscrieri pe www.adventuremania.ro/cstr2014/

Suucces!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *