Invitatie la BRASOV TRIATHLON – 28 Iulie 2013!

Apr 17, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Marile orase din Romania merita evenimente sportive mari. Sporturi de masa. Brasovul este unul dintre aceste orase. Pozitia pe harta (centrul tarii), dar si atractiile turistice reprezinta 2 dintre atu-uri.

Cand 2 intentii bune se intalnesc pot iesi lucruri minunate. Asociatia 7 Scari si Pegas Triatlon Club si-au unit fortele si au pus la cale INTERNATIONAL METROPOLITAN TRIATHLON BRASOV 28 IULIE 2013. Proba de inot se va desfasura in lacul Codlea, traseul de bicicleta va trece prin Rasnov si Poiana Brasov, iar alergarea va avea loc in Brasov.

Probe individuale

Proba sprint – 750m înot + 26.5 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpică – 1500m înot + 47 km ciclism + 12.5 km alergare

Probe de echipă

Echipele sunt formate din 2 sau 3 persoane; o persoană care participă la proba individuală poate fi și parte dintr-o ștafetă (la înot sau înot + ciclism)

Ștafeta olimpică – 1500m înot + 47 km ciclism + 12.5 km alergare.

Triatlonul Brasov va fi unul aparte prin: lipsa turelor multiple, traversarea mai multor localitati unde circulatia auto va fi restrictionata, traseu de bicicleta pe sosea dar cu diferenta semnificativa de nivel (trecere prin Poiana Brasov), finish-ul pe pista de alergare (Liceul Sportiv din Brasov), suport in gasirea de coechiperi pentru proba de stafeta. Premiile vor fi consistente.

Organizatorii vor veni cu noi suprize, de aceea ei asteapta la Brasov toti pasionatii de triatlon din Romania, dar si brasovenii dornici de miscare. Pentru acestia se va organiza si un cros de 5Km, pe traseul de alergare. Sustinatorii vor fi si ei foarte apreciati pentru prezenta lor si pentru incurajarea participantilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *