In pas cu Paul – Alergare de grup in IOR – 7 Aprilie 2013

Apr 12, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Nu cred ca e vreun roman care sa nu-l sustina pe Paul Dicu, resprezentantul Romaniei la Marathon des Sables (poate doar cei care nu stiu de aventura lui, inca). El e in Sahara, el duce greul. Dar alergam si noi “impreuna” cu el pentru aceeasi cauza “Inima copiilor”, strangem kilometri, dar si bani donati de ING. Am avut ocazia, in treacat ce-i drept, sa-i urez personal BAFTA! lui Paul, intalnindu-ma prin Bucuresti cu el, cu 2 saptamani inainte de Startul competitiei.

Anul trecut am ratat actiunea de grup, din IOR. Anul acesta am fost mai hotarat si am alergat IN PAS CU PAUL alaturi de alti 145 de alergatori. Am ratat prima tura, dar macar de data asta nu am fost singurul intarziat. Mai erau vreo 10 ca mine. Evident a fost o alergare extrem de placuta, pe o vreme buna de alergat, dar demna de toamna tarzie. Eu unul am alergat 4 ture de lac IOR.

Multi membri RO CLUB MARATON, multi alergatori abia intorsi de la Semimaraton Brasov, multi prieteni, multi KM stransi. Paul mai are inca 2 etape de parcurs. Ii tinem pumnii si alergam in contiuare “in pas cu Paul”.

Despre cursa lui Paul Dicu la Marathon des Sables 2013 si actiunea IN PAS CU PAUL:  www.inpascupaul.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *