Hintesti – Vacanta activa – Photo Session

Sep 28, 12 • PhotoNo CommentsRead More »

Vacantele la tara din copilarie si studentie, evadarile de cateva zile  la munte si la mare, turele pe munte si turele foto de 1,2 zile. Toate acestea, in ultimii ani, le-am inlocuit cu vacante active care se invart de obicei in jurul unui maraton sau a unui concurs de alergare. Cum ar fi:  Triatlon “Fara Asfalt”, Hercules Maraton, Ciucas Trail Running si multe altele. E drept, in multe astfel de vacante mergem impreuna cu prieteni vechi, sau reintalnim oameni dragi. De cele mai multe ori gasesc timp si pentru fotografie, dar nu cu aceeasi implicare ca odinioara. Pe munte ajung oricum, asa ca pot considera un maraton ca o “tura mai rapida”.

Totusi, vacanta activa nu inseamna doar participarea la concursurile sau bifarea a cat mai multor obiective turistice intr-o calatorie. Anul acesta,  pe la jumatatea lui Septembrie, am mers la cules de vie, in satul Hintesti, comuna Buciumeni (judetul Galati), locul unde a copilarie Mariana. Am pasit acolo intr-o alta lume: parca mai linistita, mai curata, mai simpla, mai demna, mai libera. Este o oaza de verdeata in mijlocul campului. Tanjeam de mult dupa o masa servita in aer liber, dupa apa de fantana si dupa un strigure savurat direct din vie. Nu puteam insa incheia aceasta mica vacanta activa, decat cu o alergare (15 min / 3 KM). Iata si povestea vacantei noastre in imagini:

A fost o altfel de vacanta si mi-am propus sa revin neaparat pentru un atrenament de trail running mai lung, dar si pentru a surprinde alte pagini de poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *